Om meg

Bildet mitt
Er gift med verdens beste mann (ikke din da!), har 2 voksne sønner og en voksen datter, som tilsammen har gitt oss tre barnebarn, alle gutter. Er veldig glad i å synke ned i godstolen etter jobb,leser og gjør handarbeid.

Bøker jeg leser

Har lest mange gode og dårlige bøker opp gjennom årene. Har også hatt planer om å skrive litt om bøkene jeg leser, men det har nå bare ikke blitt til noe mer enn planer.

Jeg har liggende Merete Junkers Pumasommer og John Harts Brødrene fra Iron House på bordet ved siden av meg, og har ikke riktig bestemt meg for hvem av dem jeg skal starte med. Er nettopp ferdig med ei dårlig krimbok, husker ikke lenger hva den heter! Det er så langt mellom gode krimbøker nå, så jeg håper disse to er gode.

John hart skriver veldig bra, god krim for en gangs skyld.

Merete junker ligger fortsatt

på vent, mens jeg nå leser Den siste gode mann av A.J.Kazinski. Litt Dan Brown og litt vanig krim. Gode personer og en god krimgåte.

Har lest to bøker av Katherine Pancol: Krokodillens gule øyne og Skilpaddens langsomme vals. Lett å lese morsomme, gode karakterskildringer. Anbefales om du har lyst til å lese noe lett, morsomt og underholdende.
Denne boken er et stormkast av et liv …

En het omfavnelse fra den eneste man absolutt ikke må omfavne … To armer som slynger seg rundt eller som dreper …
En foruroligende, men samtidig utrolig sjarmerende mann … En kvinne som skjelver og har et brennende håp … En mann som er en mester i å lyve … En kvinne som tror hun har kontrollen, men mister den fullstendig …
Unge som er mer oppegående enn de voksne … En mann som spiller gjenganger … En far, der oppe blant stjernene … som mumler i øret til sin datter … En hund så stygg at man trekker seg unna når man treffer på den … Karakterer som urokkelig beveger seg fremover i livet … som små sta skilpadder …. som lærer å danse sakte, sakte … i en altfor rask og voldsom verden.
Denne romanen foregår i Paris. Og likevel møter
man på krokodiller.

Denne romanen handler om mennesker.
Og kvinner. Dem vi er, dem vi ønsker å være,
dem vi aldri kommer til å bli,
dem vi kanskje en gang kan bli.

Denne romanen er historien om en løgn.
Men også en historie om kjærlighet,
vennskap, svik, penger, drømmer.

Denne romanen er full av latter og tårer.

Denne romanen handler rett og slett om livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar