Om meg

Bildet mitt
Er gift med verdens beste mann (ikke din da!), har 2 voksne sønner og en voksen datter, som tilsammen har gitt oss tre barnebarn, alle gutter. Er veldig glad i å synke ned i godstolen etter jobb,leser og gjør handarbeid.

onsdag 28. november 2012

Sypikenes onsdagskveld.

Selv om jeg ikke har vært så aktiv på bloggen, så betyr det ikke at hendene har ligget i fanget! Er i full gang med å strikke halser, skjerf og lignende, som skal bli julegaver til noen i familien. Har også puslet litt med smykker igjen, og er endelig ferdig med ei av de små veskene jeg startet med i høst. Var på hyggelig sykveld sammen med noen flinke sypiker, og da fikk jeg også fart på symaskin foten! Sydde faktsk noe som skulle bli veske tilmiphonen min, men den ble litt for kort, såmdet får bli en lomme til kortene mine. Dette var en prøve, skal ta riktige mål neste gang. Legger ut bilder av produktene våre fra ikveld, enjoy!

Her er veska mi v det gammelt dongeriskjørt med pynt av fra et gammelt skjerf. Synes den blei flott! Også et bilde av kortmappa som også skal få litt mer pynt iform av en knapp eller to.
Her er neste veske som står for tur til å bli ferdig. Den blir ikke så verst den heller!

Her er jule brikker, adventsløper og gymbag, laget av de andre kreative sypikene.

 

 

 

1 kommentar:

  1. Mye fint og spennende! Du får lov å oppdatere bloggen din litt oftere! :)

    SvarSlett