Om meg

Bildet mitt
Er gift med verdens beste mann (ikke din da!), har 2 voksne sønner og en voksen datter, som tilsammen har gitt oss tre barnebarn, alle gutter. Er veldig glad i å synke ned i godstolen etter jobb,leser og gjør handarbeid.

fredag 13. januar 2012

Helg igjen, uka går fort!
Fikk et flott sjal i julegave av en venninne, og det inspirerte meg til å strikke et i andre farger. Det ble dongeriblått og hvitt.
Er allerede igang med et hvitt som skal få cerisefarget bord rundt, trur d blir bra!
Ferdig med babyjakke, har bare å montere, og strømpebuksa er også snat ferdig. Litt kjedelig å holde på med bare en ting, så derfor har jeg flere ting på gang. Leser litt innimellom også, akkurat nå ei bok kjåpt på salg, som heter Ladies av Mara Lee, ikke så verst. Ikke krim denne gangen, og godt er det, for nå synes jeg det er lenge mellom de virkelig gode krimbøkene.

2 kommentarer:

  1. Det er så fint å få gaver hos venninner, særlig de som vet hva du liker.
    Ditt sjal er fint! Jeg har nettopp lært å strikke og syns oppskrifter er pyton så vet ikke helt hvordan jeg skal "angripe" et sjal på. Får vel bare bite tanna sammen og lese oppskrift... blæh.
    Tror også at det kommende sjalet ditt blir råfint! Du får legge ut et bilde av det når det er ferdig.

    SvarSlett
  2. Nesten ferdig med det hvite, holder på å hekle cerise kanter. Hadde ikke mønster, så jeg måtte rekke opp to ganger. Kjempelett å strikke slik jeg gjør det nå. Det klarer du fint. Legg opp 230 masker på pinne 6. Strikk to omg riller,så feller de fire masker i brgynnelsen av hver omgang tildet er fem seks igje, så feller du resten. Hekle tette luftmaskebuer rundt, og så har du et råfint sjal, ltkke til!

    SvarSlett